Vår vision

På gymhuset.se, en del av Egenbyggt Sweden AB, strävar vi efter att vara mer än bara en e-handel för träningsutrustning. Vår vision är att inspirera och motivera människor till en hälsosam och aktiv livsstil. Genom vårt noggrant utvalda sortiment av kvalitetsprodukter vill vi göra din träning både effektiv och rolig, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet.

Vår historia

Gymhuset.se grundades med en passion för träning och hälsa. Vi insåg tidigt vikten av tillgänglighet till rätt utrustning för att uppnå träningsmål. Från vår bas har vi vuxit och utvecklats, men vår grundläggande filosofi förblir densamma: bra produkter, tillgängliga för alla.

Vårt sortiment

Vårt sortiment omfattar allt från basutrustning för hemmagymmet till mer avancerade träningsmaskiner och tillbehör. Vi samarbetar med ledande leverantörer och varumärken för att säkerställa att varje produkt möter våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Vår miljöpåverkan

Miljön är viktig för oss, och vi arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan. Detta inkluderar att välja miljövänliga förpackningslösningar och sträva efter hållbara transportalternativ.

Kontakt och sociala medier

Följ oss gärna på sociala medier för att få de senaste uppdateringarna, erbjudandena och träningstipsen. För frågor och support, är du välkommen att kontakta oss via e-post. Våra kontaktuppgifter hittar du under kontak på vår hemsida.

Tack för att du valt gymhuset.se – din partner i träning och hälsa!