Köpvillkor för gymhuset.se

Företagsinformation

Gymhuset.se drivs av Egenbyggt Sweden AB, registrerat med organisationsnummer 559305-7242. Vår adress är Blåhallonvägen 11, 516 34 Dalsjöfors, Sverige.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beräknas och visas i kassan före köpets slutförande. Fri frakt anges om varan skickas utan tillkommande fraktkostnad. Kostnad för eventuell returfrakt kan tillkomma.

Betalning

Vi accepterar betalning via Swish och kortbetalning. När du betalar med Swish eller kort säkerställs en snabb och säker transaktion.

Leveransvillkor

Leverans av produkter sker från våra leverantörers lager direkt till den leveransadress som du har angivit vid beställning.

Leveranstider

Normal leveranstid är cirka 5 arbetsdagar. Observera att avvikelser kan förekomma beroende på varans tillgänglighet och leveransadress.

Transportskador

Vid mottagandet av varan är det viktigt att du tillsammans med transportören kontrollerar varans skick. Eventuella synliga skador ska noteras på fraktsedeln. Kontakta oss omedelbart vid konstaterad skada.

Leveranshinder

Vid felaktiga eller ofullständiga uppgifter som påverkar leveransen, tar vi kontakt för att rätta till detta. Det kan leda till förseningar i leveransen.

Outlöst gods

För paket som inte uthämtas debiterar vi en avgift motsvarande den faktiska returfrakten samt en hanteringsavgift för outlöst gods.

Öppet köp och returer

Du har 14 dagars öppet köp från det att du mottagit varan. Önskar du göra en retur, kontakta oss för att få instruktioner om hur du går tillväga.

Reklamation och garantier

Alla våra produkter har 1 års garanti. Vid fel på en produkt som omfattas av garantin, kontakta oss för vidare hantering.

Data-, skriv- och tryckfel

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på vår webbplats. Detta inkluderar fel i produktbeskrivning, pris och lagerstatus. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och villkor utan förvarning.

Produktinformation

Vi strävar efter att våra produktbilder ska vara så representativa som möjligt, men kan inte garantera att de exakt återger varans utseende och beskaffenhet.

Personuppgifter

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med vår integritetspolicy, som säkerställer en säker och konfidentiell behandling av dina uppgifter.

Copyright

Allt innehåll på gymhuset.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Innehållet får inte kopieras eller användas utan skriftligt tillstånd från Egenbyggt Sweden AB.