Träningsredskap för hemmabruk

home-forResidential-5Hemmaträning är perfekt för den som har ont om tid, pengar eller helt enkelt föredrar att vara för sig själv under ett träningspass. Med små medel går det att få ihop ett fullvärdigt träningspass hemma i vardagsrummet som ger minst lika bra resultat som en timme på gymmet.

Redskap att investera i

Att släpa hem stora och dyra träningsmaskiner som sedan står och dammar är det ingen större vits med. Satsa istället på de små redskapen som kan ge en varierad träning och är lätta att plocka fram och lägga undan. En rockring med vikt i och ett hopprep är typiskt bra grejer som går att använda både inomhus och utomhus när vädret tillåter. Lagom tunga vikter, en fitnessmatta och en pilatesboll är också bra för varierade övningar. Googla på varje produkt för att få en översikt om de olika övningarna de passar för.

Träna med det som finns hemma

Tack vare internet sprider sig främlingars uppfinningsrikedom som en löpeld över hela världen och det har aldrig tidigare varit så enkelt att få bra träningstips. Youtube och andra sociala medier är fyllda av folk som helt enkelt har tagit det som finns hemma och inkluderat i sin träning. Vad sägs tillexempel om att styrketräna med toalettpapper eller öva upp konditionen med hjälp av gamla lakan? Internet har beviset på att allting är möjligt.

Tutorials på nya träningsformer

Det går faktiskt att lära sig det mesta hemifrån med hjälp av internet. Yoga och pilates är två träningsformer som har blivit mycket populära tack vare att det är så enkelt att lära sig själv genom tutorials. Allt som behövs är en yogamatta eller liknande underlag och en dator eller surfplatta. Många duktiga instruktörer delar sina videos helt gratis för att så många som möjligt ska kunna ta del av dem och lära sig de unika träningsformerna som gör kroppen både stark och smidig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *