Välkommen till en sida fullspäckad av tips och information om kost, träning och hälsa! Att ta hand om sin kropp är det viktigaste man kan göra, man har bara en och den ska hålla i väldigt många år. Det är lika viktigt att ta hand insidan som utsidan. För att påbörja en hälsosam livsstil och må bra på djupet krävs det att man lär sig lyssna på sin kropp och tar hänsyn till sina egna behov.

Träna och ät rätt för att må bra

Att motionera och äta rätt är grunden till att må bra. Forskning från många år tillbaka har alltid visat på att motion och rätt kost är det som höjer humöret snabbast och på lång sikt. Att börja träna är alltså inte bara till för de som vill gå ner i vikt eller bygga muskler, utan för alla som vill ha mer positiv energi i sitt liv.

Mer njutning och mindre måsten

Syftet med den här sidan är att inspirera till en hälsosam livsstil där njutning kommer i första hand och måste i andra hand. Genom att lära sig njuta av det lilla som en god smoothie eller ett stärkande träningspass förhindrar man ångest, tillfällig depression och stress. När kroppen och hjärnan får i sig alla de vitaminer och mineraler den behöver kan de äntligen gå på maxfart och samtidigt sprudla av positiva känslor.

Att sprida positiv energi omkring sig stärker också relationer och lyfter det man håller kärt. Den positiva och starka vågen är här för att stanna, så hjälp till att sprida den genom att må bra!